Eerlijk advies

'Mijn hele leven werk ik met Perzische tapijten. Ik ben in Iran geboren en ken de weg in deze mysterieuze wereld. Als u in mijn winkel komt kan ik u vertellen over het land, de cultuur en de tapijten.

Ik kan u advies geven en helpen een goede keuze te maken. U weet zelf wat u mooi vindt en ik kan u adviseren over kwaliteit, onderhoud en herkomst van het tapijt. Veel mensen denken dat een Perzisch tapijt alleen in een klassiek interieur past maar daar ben ik het niet mee eens. Zelf in een strak of rustig interieur kan een Perzisch tapijt iets van Oosterse warmte en karakter brengen.'

Nasser Derakhshan

Rustig interieur met Perzisch tapijt

Als u een rustig interieur heeft met weinig kleuren, mist u vaak warmte en persoonlijkheid. Met een mooi Perzisch tapijt kunt u uw interieur warmte geven en karakter.

Modern interieur met Perzisch tapijt

In een interieur met verschillende stijlen en gemixte kleuren kan een Perzisch tapijt rust en eenheid brengen zodat de aanwezige kleuren beter samengaan.

Design interieur met Perzisch tapijt

In een strak design interieur is een Perzisch tapijt een spannend contrast. U kunt kiezen voor een bepaalde teint of een zelfs een klassiek patroon als u de juiste basis kleur kiest.