Vakkundige reiniging Perzische tapijten

Reinigen van uw Perzisch tapijt

Bij Derag reinigen we dagelijks Perzische tapijten, zoals ze dat in Iran ook doen. Een echt Perzisch tapijt is gemaakt van natuurlijke producten en kleurstoffen. Deze moeten met respect en kennis van zaken behandeld worden. Anders kan er schade ontstaan.

Na onze traditionele reiniging zijn de resultaten verrassend. Uw tapijt ziet er weer schoon en fris uit. En laten we de geur niet vergeten. Door dagelijks gebruik en aanwezigheid van huisdieren kan uw tapijt vervuilen en slecht gaan ruiken. Uw hele kamer fleurt op door de mooie kleuren en de frisse geur.

Informeer naar de mogelijkheden en laat uw tapijt vakkundig door ons reinigen. U kunt ons altijd vrijblijvend om advies vragen.

Uiteraard kunnen onze specialisten ook herstelwerkzaamheden en reparaties aan Perzische tapijten uitvoeren.


Voorbehandeling reiniging Perziche tapijten

Voorbehandeling

Hoe vaak u ook stofzuigt in uw tapijt zal langzaam zand en vuil ophopen. Wij verwijderen dit voorzichtig zonder de knopen en ketting- en inslagdraden te beschadigen.

 

natte reiniging Perzische tapijten

Natte reiniging

Na een grondige voorbehandeling kan het tapijt nat gereinigd worden met de juiste natuurlijke zepen. Een lastig werkje dat alleen uitgevoerd mag worden door ervaren vakmensen.
 

nabehandeling reinigen Perzische tapijten

Nabehandeling

Tijdens de nabehandeling wordt uw kleed grondig gedroogd. In deze fase worden reparaties uitgevoerd en eventuele vlekken behandeld.