Atelier Perzische tapijten

In ons atelier reinigen, repareren en herstellen wij schade aan Perzische tapijten. Dit gebeurt op de manier zoals het ook in Perzië gedaan wordt. Als u ons bezoekt laten wij vooraf weten wat de mogelijkheden en de bijbehorende kosten zijn. 

Reinigen Perzisch tapijt

Zelfs als  u voorzichtig bent met uw Perzisch tapijt, er kan altijd en vlek ontstaan of het tapijt kan vervuilen. In ons atelier reinigen we kleden op een natuurlijke manier. Vaak met verbluffende resultaten. Uw tapijt is weer als nieuw. Lees meer over het laten reinigen van uw Perzisch tapijt.

Perzische reparatie technieken

Onze vakmensen zijn opgeleid in Perzische reparatie technieken. Dit is namelijk een vak waarmee veel goeds gedaan kan worden mits goed uitgevoerd. Een verkeerd uitgevoerde reparatie is opvallend en heeft de waarde van uw kleed verminderd. Lees meer over reparatie van Perzische tapijten.

Reparatie Perzische tapijten

Wij herstellen gaten en andere beschadigingen aan uw tapijt. Ook aan franje en rand kunnen wij reparaties verzorgen. U krijgt altijd een prijsopgave en een indruk van wat er gaat gebeuren. Lees meer over laten repareren van uw Perzisch tapijt.